ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5&10χλμ - ΛΑΙΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Message.focusΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 ο διοργανωτής Κίμων Φραγκάκης, παρουσία εκπροσώπου του χρυσού χορηγού AVON, παρέδωσε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία επιταγή αξίας 3.000
€. Η Ε.Α.Ε. εξεδωσε το υπ'αριθμόν 274 γραμμάτιο είσπραξης της 20/09/12 για τη δωρεά του ποσού και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. καθηγητής Σταύρος Μπεσμπέας συνέταξε τη σχετική βεβαίωση με αριθμό πρωτοκόλλου 1836. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν απο τις συμμετοχές στον αγώνα, υπέρ της εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η AVON
 συνεργάζεται συστηματικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία από το 2002. Σημείο αναφοράς στη συνεργασία αυτή αποτελεί η αγορά και δωρεάστην Ε.Α.Ε. μίας κινητής μονάδας μαστογράφου, εξοπλισμένης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. H μονάδα επισκέπτεται ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
 πραγματοποιήθηκαν περίπου 12.000 δωρεάν μαστογραφίεςσε 98 περιοχές. Σε αυτό το ταξίδι ζωής, σταθερά συνοδοιπόρος είναι η AVON, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα λειτουργίας, μετακίνησης, ιατρικών και διαγνωστικών υπηρεσιών της μονάδας. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έθεσε απο την πρώτη στιγμή υπο την αιγίδα της το Ladies Run. Συμβολικό επιστέγασμα αυτής της πρωτοβουλίας υπήρξε η ευχαριστήρια επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 877 και ημερομηνία 23/09/12 που συνέταξε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. προς κάθε συμμετέχουσα. Η επιστολή μοιράστηκε σε όλες τις δρομείς πριν τον αγώνα, απο τη γραμματεία του Ladies Run. 


Run_like_a_lady
Avon_logo
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Chiquita_logo
Official Snack
Arion_logo
Accomodation partner

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER
Mizuno_logo
SPORTS PARTNER

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Antikarkiniki

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Marina

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ