ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5&10χλμ - ΛΑΙΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Lr_9

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, Astir Palace, συντονίστηκε με την παγκόσμια τάση του τρεξίματος και αγκάλιασε έναν αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες!

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
 των ενοίκων του Westin Athens και του Arion Resort είναι οτι το "κρατίδιο" του Αστέρα προσφέρει μερικές απο τις ωραιότερες διαδρομές για τρέξιμο στην Αττική, ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα.

ΣΤΙΣ 23/09/12
σχεδόν εξακόσιες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.

ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ο γενικός διευθυντής του Αστέρα, Μιχάλης Μεταξάς, τόνισε: «Μακάρι να είχαμε καθημερινά τέτοιου είδους "αναστάτωση", που μας θυμίζει τις παλιές εποχές και μας γεμίζει ζωή και χαρά. Ο σκοπός άλλωστε είναι ιερός. Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που γίνεται τόσο καιρό και ολοκληρώνεται σήμερα. Το Ladies Run πρέπει να γίνει θεσμός!»

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ δόθηκε εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion resort που φιλοξένησε και τη γραμματεία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ έτρεξαν μέσα απο τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και εξήλθαν απο τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.

ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) έκαναν αναστροφή και ακολούθησαν την Απόλλωνος ώς τη μαρίνα.

ΕΤΡΕΞΑΝ μέσα απο τη μαρίνα* δίπλα στα σκάφη και απο εκεί επέστρεψαν στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου, ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (Επί δύο για τα 10 χλμ.).

ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event έδωσε η dj Μαρία Παπιδάκη που θα μας έβαλε σε κατάσταση fun&run με τις μουσικές της επιλογές και τις ατάκες θετικής ενέργειας!*Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της μαρίνας Βουλιαγμένης καθώς και την ΕΤΑΔ Α.Ε. για την πολύτιμη στήριξη τους στον αγώνα. 
Run_like_a_lady
Avon_logo
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Chiquita_logo
Official Snack
Arion_logo
Accomodation partner

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER
Mizuno_logo
SPORTS PARTNER

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Antikarkiniki

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Marina

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ